FPIX - ture foto eventual ceva SEO aici, text negru pe fond negru
Romana English Deutsch

Ture foto

Delta Dunarii - o regiune unica in Europa - in care inca exista, cel putin in anumite locatii, natura salbatica, nealterata de civilizatie. Declarata patrimoniu UNESCO in 1996 si "Peisajul Anului 2007 / 2009", Delta Dunarii este ACOLO unde mergi o data, dupa care traiesti cu visul de a te intoarce. Primavara tarziu si toamna devreme sunt perioade excelente pentru fotografiat. Vremea e de regula frumoasa si nu este exagerat de cald, iar pasarile si alte animale pot fi vazute la tot pasul, chiar daca nu sunt tocmai simplu de fotografiat. Iar seara, la apus, ai toate sansele sa fii rasplatit de peisaje minunate.

Delta Dunarii este paradisul pasarilor salbatice din Europa. Aici puteti fotografia numeroase pasari salbatice in habitatul lor natural: pelicanul comun si pelicanul cret, lebade, mai multe feluri de starci (starc cenusiu, starc rosu, starc galben, starc de noapte, lopatar), egrete mari si egrete mici, berze, rate si gaste salbatice, cormorani (3 feluri), corcodei (corcodel mare, corcodel cu gat rosu, corcodel cu gat negru, corcodel pitic), pescarusi, chira (o pasare cu totul deosebita!), gainusa de balta, piciorong, codobatura, dumbraveanca, nagat si, cu ceva noroc, superbul pescarus albastru. Vom starbate cu barca pescareasca peisaje minunate, printre nuferi albi si galbeni, observand pescarii lipoveni la lucrul lor de zi cu zi.

Detalii aici.

128_20100825_National_210_Cristi.jpg
Lucrari foto

Fotografie de sport. Pentru clienti doritori a isi promova afacerile din domeniul sportului de performanta sau de initiere. Dar si pentru sportivii si pentru parintii copiilor care participa la evenimente sportive.
Fotografii exceptionale care sunt realizate prin tehnici avansate si cu echipament foto profesional de ultima ora. Prezentari atractive a pozelor rezultate.  Daca v-am facut curios / curioasa aruncati o privire aici, o sa va placa.

128_Expunerea.jpg
Cursuri foto

fpix
va invita la o serie de seminarii pe teme de tehnica foto. Seminariile, denumite Note fpix, trateaza o serie de teme mai putin explicate in manualele camerelor foto digitale precum si unele contributii originale.
Note fpix se adreseaza fotografilor amatori cu nivel mediu de cunostinte. Prezentarile sunt sprijinite de planse powerPoint animate iar chestiuni relativ complexe devin usor de inteles. Tarife de participare modic.
Detalii aici.


Inchiriere echipament fotografic

fpix
ofera spre inchiriere echipament fotografic pe sistem Canon, precum si diverse accesorii (calibrator de display, proiector video). In general gasiti obiective cu focala medie sau mare in clasa "L", precum si accesorii pentru macrofotografie. In acest moment echipamentul fotografic disponibil se inchiriaza de preferinta participantilor la turele si miniturele organizate de catre fpix. Unele articole de inchiriat sunt disponibile si altor solicitanti.
Detalii aici.

64_BSC-sigla1_1.jpg
64_JS_sigla1.jpg


Vizitati galeriile cu imagini din turele organizate de fpix.


Vedeti cateva articole tehnice despre fotografia digitala.

Ne straduim sa oferim servicii de calitate. Totusi, daca aveti orice nemultumire cu privire la serviciile noastre, va stam cu placere la dispozitie. De asemenea, in conformitate cu Ordinul 433/2009 puteti oricand contacta  Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, aici.
© fpix, 2008 (vedeti "Termeni si conditii"). Concept: Cristian Alexe. Realizare sit: Free Style Design.
Multumim pentru colaborare si sugestii lui Sorin Anghel si lui Dieter Soukup.